Majorithy Arabians

Keskiviikko 15.09.2021
Syksy on saapunut ja lehdet alkavat kellertävää. Meidän elo on ollut hiljaista viimeisen vuoden kaiken aktiviteetin puutteessa ja koska keskustakin meni nurin, ei itsellä ollut kauheasti motivaatiota. Syksyn myötä kuitenkin talli alkaa jälleen heräillä ja jospa saataisiin vaikka jokin näyttelykin pian pystyyn. Lue lisää

Majorithy Arabiansin yli 13-vuotiseen historiaan on mahtunut paljon kaikenlaista ja hevosia on tullut ja mennyt. Muutama tallin hevosista on ehtinyt jo eläkkeelle saakka ja päässyt näyttämään arvonsa myöskin laatuarvosteluissa.
Lue lisää tallin historiasta.

virtuaalihevonen   |   a sim game horse

MJA Zakiyya bint Farrah


2018 Black Straight Egyptian Arabian Mare, 151cm
Born 20.04.2018, now at age M Layouts / 
raitatossu.net/mayflower
Bred and owned by Shannon. (VRL-05645), Majorithy Arabians
Competing in Dressage

»  VH19-003-0097

AHAC points 0, no title yet
RHLA First Champion 67,778 %
RMP 2 Star Prospect 918 pointsAbout

Zakiyya on pieni ja pippurinen kiusankappale. Hermoja kiristävän ärsyttävä, suoraansanottuna. Tammalla on erittäin vahvat mielipiteet joka asiaan, eikä sillä tunnu olevan hyviä päiviä kovinkaan usein. Välillä haluaisin vain repiä hiukset päästäni, mutta on tässä neidissä hyvätkin puolensa. Zakiyyalla on upea suku ja se edustaa Majorithyn kasvatteja kolmannessa polvessa. Toivon mukaan ikä tuo tammalle hieman arvokkuutta ja käytöstapoja, onhan toki tällainen jekkuilija piristävää tylsänä päivänä.
Pedigree

S Zakiryah Ibn Bikr
2015 black straight egyptian arabian
Bikr al Ashab N
2003 grey straight egyptian arabian
Albatross
straight egyptian arabian
Isis
Galal Zakiyah
2008 bay straight egyptian arabian
Zafir Batal
grey straight egyptian arabian
Galal Shakila
straight egyptian arabian
In'am Farrah MJA +++
2014 black straight egyptian, ktk-I, yla1, krj-II, vir mva ch
Farid Amal al Rayad ++++/
black straight egyptian, ktk-II, yla1, krj-III, vfa2, vir mva ch
Al Amal +
grey straight egpytian, ISG Untitled
VIR MVA Ch Imperial al Baliha
bay straight egpytian
MJA Rhana Jasima ++++
2010 chestnut straight egpytian, ktk-II, YLA1, KRJ-III
Naheeb Ali
2004 bay straight egyptian
Khal Haz Peanut
chestnut straight egpytian


Isä Zakirya Ibn Bikr

Emä In'am Farrah MJA on kaunis kiiltävänmusta tamma oriista Farid Amal al Rayad, ollen sen ensimmäinen jälkeläinen ja parempaa varsaa olisinkin voinut vain toivoa. Farrahin takana yhdistyvät monet upeat hevoset, joten odotukset ovatkin olleet korkealla tämän kaunokaisen kohdalla. Tamma on herkkä, mutta hyväkäytöksinen ja osoittanut erinomaista kapasiteettia kilparadoilla. Farrah on saavuttanut jo melkein 800 pistettä AHACissa saaden arvonimen Legion of Supreme Merit. Tamma on saanut Ratsuhevosten Laatuarvostelusta Quality -palkinnon prosentein 63,889 % ja Rate My Pony -arvostelusta 3 Star Prospect -palkinnon pistein 992. Toivon mukaan Farrah tulee menestymään vanhempiensa lailla ja periyttää näitä piirteitä myös jälkeläisilleen.

Emänisä Farid Amal al Rayad on kiiltävän musta 155-senttinen egyptinarabiori. Ihailemani ja nyt jo valitettavasti lopettaneen al Rayad Studin kasvatti, joka on ollut unelmieni täyttymys saapumisestaan saakka. Farid on kilpaillut kouluratsastuksessa hyvällä menestyksellä ja saavuttanut AHACissa arvonimen Legion of Masters pistein 1.476. Syyskuussa 2018 ori nappasi himoitun YLA1 -palkinnon pistein 101,5 sekä marraskuussa KRJ-III -palkinnon. Ihmisiä rakastava ori on mitä mainioin ratsu ja se onkin periyttänyt tätä luonteenpiirrettä myös jälkeläisilleen, joita se on siittänyt 7.

Emänisänisä oli upea ulkomaalainen 1998 syntynyt kimo, 152-senttinen egyptinarabiori Al Amal. Omistajansa ylpeys keräsi uransa aikana AHACista pisteet arvonimeen Legion of Merit ja kilpaili menestyksekkäästi myös kouluratsastuksen puolella. Valitettavasti kipakkaluonteinen ori kuoli nuorena tapaturmaisesti, eikä se ehtinyt saavuttaa isompia titteleitä. Al Amal jätti jälkeensä 7 jälkeläistä, vaikkakaan viimeisintä eli Faridia, ole sivuille merkittykään.

Emänisänemä Imperial al Baliha oli kuvankaunis al Rayadin maahantuonti. Ruunikko 147-senttinen tamma asui elämänsä Spartassa keräten pokaaleja näyttelyistä saavuttaen VIR MVA Ch -arvonimen ja ktk-kelpoisuuden. Tammmaa ei kuitenkaan kantakirjattu eikä se ehtinyt juurikaan kisaamaan toimiessaan lähinnä siitostammana. Baliha sai yhteensä 7 jälkeläistä Faridin ollessa niistä sen viimeinen ja tamma kuoli vanhuuteen omassa karsinassaan ollessaan 28-vuotias.

Emänemä MJA Rhana Jasima Rhana on tallin kolmas egyptinarabikasvatti ja isäksi valikoitui pitkän harkinnan jälkeen upea Shadiyalainen kimo Naheeb Ali, jonka eloa olin seurannut jo tovin. Yhdistelmä osoittautuikin oikein onnistuneeksi tammavarsan kasvaessa. 153-senttinen rautias Rhana on erittäin potentiaalinen ja se onkin kerännyt voittoja toisensa jälkeen mm. AHACissa, josta sillä on jo arvonimi Legion of Master. Ratsuhevosten laatuarvostelussa tamma nappasi Quality -palkinnon pronsentein 61,667%, All Sim Evaluationissa Bronze Premium -palkinnon sekä Rate My Pony -arvostelussa kolmen tähden ratinging pistein 1068p. Kantakirjaustilaisuudesta Rhana nappasi II-palkinnon ja YLAssa se pisti parastaan saaden ensimmäisen palkinnon.

Emänemänisä Naheeb Ali oli kuvankaunis 151-senttinen ruunikko egyptinarabiori. Ali syntyi Ranskassa ja saapui sieltä Wenlalle Shadiyaan aloittelemaan kisa-uraansa. Rhanan lisäksi orilla on toinen tammajälkeläinen, Roshaney al Shadiya. Orin sivujen kadottua siitä ei ole jäänyt paljoakaan tietoa näkyville. Naheeb Alin isä Comel oli myöskin Ranskassa syntynyt egyptinarabiori. Comel oli 153-senttinen tummanruunikko komistus, joka teki upean kisauran kouluratsastuksen parissa ollessaan yksi omistajansa silmäteristä. Ori menestyi hyvin myös näyttelyissä ollen monesti best in show. Comel oli luonteeltaan hyvin yhteistyöhaluinen ja arabiksi rento, ja sen vuoksi se olikin suosittu siitosori aina siihen saakka kun se jouduttiin lopettamaan 21 vuoden iässä pahan ähkyn vuoksi.

Emänemänemä Khal Haz Peanut oli rautias 151-senttinen egyptinarabitamma. Haza syntyi egyptissä Khal Arabiansin tiluksille. Hienosta yhdistelmästä oleva tamma oli päätetty huutokaupata jo ennen syntymäänsä. Muutaman mutkan kautta Haza saapui Majorithyyn aloittelemaan kisauraansa helpoissa koululuokissa. Tamma oli hieman pidättäytyväinen ja omissa oloissaan viihtyvä, jopa hieman ilkeä. Se menestyi ihan kivasti ja kisasi myös AHACissa näyttelyissä keräten 121 pistettä. Haza lopetettiin 24 vuoden iässä kovan kaviokuumeen vuoksi.


Ei tuloksia.

KRJ, sijoituksia 1, joista voittoja 0
25.04.2021 Kuuralehdon hevostila, Helppo A, 3/40

Greatest Achievements
-

No evaluations.


The Legacy

This horse hasn't been bred yet.Yhteystiedot

Shannon. VRL-05645, email

Tekijänoikeudet

Tämä on virtuaalitalli, mikään sivuilla ei ole todellista eikä kuvissa olevilla hevosilla ole mitään tekemistä tämän sivun kanssa. This is a sim game stable and nothing here is real or related to the horses in the pictures.

Ulkoasu © M Layouts, muokkaus Shannon.
Kuvat © Pexels.com, Butler Farms & Om El Arab

Suosittelemme

Bellimo Arabians
Islanninhevostalli Trottúr
Kultahuisku
al Najya
Walia Arabians
al Qismat Arabians
Maghara Arabians
Blackthorn Hills Farm
Southern Oak Equine
Galal Arabians
Dahabu Arabians
Starfire Estate
Majorithy Arabians