Majorithy Arabians

Keskiviikko 22.11.2023
Talvi tekee tuloaan ja tilalla on paljon tehtävää. Aika meee hurjaa vauhtia ja jälleen on juhlittu yksiä synttäreitä. Viime aikoina olen myös päivitellyt paljon hevosten sivuja ja lisäillyt tuloksia. Tässä meneekin hetki, sillä onhan hevosiakin melkoinen määrä. Myös iso kasa uusia nimiä on tulossa Hall of Fame -listalle.  Lue lisää

Majorithy Arabiansin yli 15-vuotiseen historiaan on mahtunut paljon kaikenlaista ja hevosia on tullut ja mennyt. Muutamat tallin hevosista ovat ehtineet jo eläkkeelle saakka ja päässeet näyttämään arvonsa myöskin laatuarvosteluissa. Jos sinua kiinnostaa lukea enemmän tallimme pitkästä ja mutkikkaasta historiasta, käyhän kurkkaamassa tämä sivu.

virtuaalitalli   |   a sim game stable

Tervetuloa!

"Ajellessasi isoa harmaata valtatietä tylsistyneenä huomaat kyltin, joka kehottaa kääntymään kilometrin päästä oikealle. Päätät käydä katsomassa, koska sinulla ei ole kiire mihinkään. Vienossa tuulessa tanssivien puiden kehystämää hiekkatietä reunustavat vihreät laitumet puisine aitoineen. Huomaat kaukana pienen lauman hevosia ja seuraat kun ne intoutuvat villiin laukkaan. Hymyilet itseksesi ja huomaat saapuneesi tallin pihamaalle. Arabianhevosta esittävän patsaan alla oleva kyltti toivottaa sinut tervetulleeksi Majorithy Arabiansin tiluksille. Autoa vastaan juoksee kaksi koiraa hännät heiluen ja nouset autosta tervehtimään niitä. Kumarruttuasi toinen koirista nuolaisee kasvojasi tervehdykseksi. Huomaat naisen lähestyvän ja nouset ylös kättelemään häntä. Hän esittäytyy tilan omistajaksi ja toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. - Maistuisiko vaikkapa kupillinen kahvia samalla kun esittelen paikkoja?"

Majorithy Arabians on maaliskuussa 2008 perustettu arabianhevosia kasvattava virtuaalitalli Belgiassa. Kiinnostus arabianhevosiin minulla heräsi jo ala-asteella, ajattelin että noin kauniita eläimiä olisi ilo katsella ihan omassakin tallissa. Niin syntyi idea, idea muuttui hetken päästä talliksi ja samalla linjalla ollaan edelleen - peräti 15 vuoden jälkeen. Tallin historiaan mahtuukin paljon kaikenlaista ja on nähty sekä ylä- että alamäkiä, mutta aina se on silti ollut tärkeä osa minua ja tulee varmaan aina olemaankin.

Meillä Majorithyssä asioihin suhtaudutaan pienellä huumorinpilkahduksella silmäkulmassa, ei kaikkea tarvitse ottaa aina niin vakavasti, vaikkakin samalla suhtaudumme tähän elämäntapaamme erittäin suurella kunnianhimolla ja pyrimme pitämään toimintamme laadukkaana. Panostamme kaikkeen mitä teemme 110%:sesti ja se näkyy myös tallin ulkonäössä. Mutta eihän hieno talli ole mitään ilman hienoja hevosia - ne ovatkin tämän paikan kirkkaimpana loistavat tähdet.

Kasvatamme arabialaisia täysiverisiä painottuen lähinnä egyptin- ja puolanarabeihin. Myös muita verilinjoja löytyy edustettuna ja domestic-linjalle onkin perustettu ihan oma tallinsa. Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä, korrekteja ja toimivia hevosia, jotka pärjäävät sekä näytössä että käytössä. Pikkuvarsat ovat arjen pieniä valopilkkuja ja jokainen on innolla odotettu tapaus. Aina silloin tällöin jokunen pitkäkoipi saattaa tulla myyntiinkin saakka, joten kannattaa pitää silmät auki. Aikainen lintu nappaa madon, vaiko hevosen tässä tapauksessa...? Mutta nyt pidemmittä puheitta: toivottavasti viihdyt vierailullasi ja nautit toinen toistaan upeammista hevosistamme!

Welcome!

Majorithy Arabians is in 2008 established Finnish sim game stable, locating in virtual Belgium (nothing of this is real, this site is a part of an simulated education game). Shannon has always been interested about arabians and wanted to have one of her own. She admired many arabian stables and was especially impressed by al Rayad Stud and Magnum Arabians. Eventually Majorithy Arabians was created. Our horses are our pride and honor when we are showing them. At the moment we specialize in Straight Egyptians and Pure Polish Arabians. We aim to breed healthy, correct, versatile and showy horses, from precisely selected parents. We are looking forward to continue showing and breeding of this gorgeous breed. Please contact me if you have any questions or you're interested of purchasing a homebred.


Yhteystiedot

Shannon. VRL-05645, email

Tekijänoikeudet

Tämä on virtuaalitalli, mikään sivuilla ei ole todellista eikä kuvissa olevilla hevosilla ole mitään tekemistä tämän sivun kanssa. This is a sim game stable and nothing here is real or related to the horses in the pictures.

Ulkoasu © M Layouts, muokkaus Shannon.
Kuvat © Pexels.com, Butler Farms & Om El Arab

Suosittele meitä Virtuaalisen Ratsastajainliiton tallilistalla!

Suosittelemme

Bellimo Arabians
Islanninhevostalli Trottúr
Kultahuisku
al Najya
Walia Arabians
al Qismat Arabians
Maghara Arabians
Blackthorn Hills Farm
Southern Oak Equine
Galal Arabians
Dahabu Arabians
Starfire Estate
Majorithy Arabians