Majorithy Arabians

Keskiviikko 15.09.2021
Syksy on saapunut ja lehdet alkavat kellertävää. Meidän elo on ollut hiljaista viimeisen vuoden kaiken aktiviteetin puutteessa ja koska keskustakin meni nurin, ei itsellä ollut kauheasti motivaatiota. Syksyn myötä kuitenkin talli alkaa jälleen heräillä ja jospa saataisiin vaikka jokin näyttelykin pian pystyyn. Lue lisää

Majorithy Arabiansin yli 13-vuotiseen historiaan on mahtunut paljon kaikenlaista ja hevosia on tullut ja mennyt. Muutama tallin hevosista on ehtinyt jo eläkkeelle saakka ja päässyt näyttämään arvonsa myöskin laatuarvosteluissa.
Lue lisää tallin historiasta.

virtuaalihevonen   |   a sim game horse

MJA Andrzej +//


2019 Bay Polish Arabian Stallion, 150cm
Born 02.04.2019, now at age M Layouts / 
raitatossu.net/mayflower
Bred and owned by Shannon. (VRL-05645), Majorithy Arabians
Competing in 2nd Level Dressage

»  VH18-003-0229

AHAC points 802, Legion of Excellence
AHAC Breeder's Sweepstakes Nominated Foal & Stallion
ASDA points 340, Grand Champion
RHLA First Champion 72,222%
RMP 2 Star Prospect 843p.
Pedigree

Kasaryk al Zyrafal
2016 chestnut polish arabian
Kasac al Zyrafal
chestnut polish arabian
Caesar al Hajynad
Cantara al Azucena
Cavillah al Zyrafal
grey polish arabian
Abdal al Hadil
Caliana al Zyrafal
Alatra ++++
2009 grey polish arabian, ktk-III, YLA2
Gorec
grey polish arabian
Druid
Gordaia
Al Ada
black polish arabian
Wermut
Al Adha


Emä Alatra syntyi laukkatilalle ja se juoksi hyvällä menestyksellä 2-vuotiskautensa, jonka jälkeen se Alatra myytiin Taitille Australiaan. Muutto oli todella raskas Alatralle ja sillä meni melkein vuosi tottua uuteen kotiin uudessa maassa. Tamma astutettiin ja se saikin kauniin orivarsan. Myöhemmin tamma uudelleenkoulutettiin kouluratsuksi ja sen taidot yllättivätkin todella. Kuumaverisestä laukkahevosesta kuoriutui melkoinen tanssahtelija ja tamma oppi vaivattoman helposti Vaativan B:n liikkeet. Tamma muutti Majorithyyn Maghara Arabiansista ollessaan 13-vuotias syksyllä 2017. Kuvankaunis ja hyväluonteinen koulutamma oli kauan odotettu ja Alatrasta tulikin pian yksi suosikeistani. Taitava ratsu keräsi koulusijansa täyteen vain muutamassa kuukaudessa ja sijoittui vielä syksyn KRJ Championseissa neljänneksi kisojen 3. päivänä. Se on myös kerännyt AHACista pisteitä Legion of Masters -arvonimen verran ja saanut Ratsuhevosten Laatuarvostelussa Quality -palkinnon prosentein 63,333 %. Alkusyksystä Alatra palkittiin myöskin 2 Star Prospect - arvolla Rate My Pony -arvostelussa.

Emänisä Gorec oli tulinen ja kuumapäinen arabiori. 155-senttinen kimo ei vaikeahkon luonteensa vuoksi ollut ihmisten suosiossa, mutta sen kovapäisyys takasi sille upean laukkauran ja paikan kärkisijoilla kerta toisensa jälkeen. Oria käytettiin nihkeästi jalostukseen, vaikka sen kisatulokset puhuivatkin puolestaan ja Gorecin jalanjäljissä jatkavatkin vain neljä sen varsaa.

Emänisänisä Druid oli menestyksekäs mustankimo laukkuri, joka tunnetaan edelleen ympäri Puolaa. Laukkauransa jälkeen hyväluonteinen ja yhteistyöhaluinen ori uudelleenkoulutettiin kouluratsuksi ja se kisasikin uuden omistajansa kanssa helpoissa luokissa mukavalla menestyksellä. Druid ei yllättänyt menestyksellään näyttelyissä, olihan ori todella komea. Useiden palkintojen saattelemana ori nimettiin vuoden menestyksekkäimmäksi näyttelyhevoseksi. Suuren vaikutuksen maan laukkahevoskasvatuksessa tehnyt ori jouduttiin valitettavasti lopettamaan vain 8-vuotiaana pahan onnettomuuden seurauksena. Ori jätti jälkeensä peräti 21 jälkeläistä, joista suurinosa on kisannut hienon tuloksin laukoissa. Joukkoon on mahtunut myöskin muutama kouluratsu.

Emänisänemä Gordaia oli suklaanruskea ruunikko arabitamma. Puolassa syntynyt tamma kuljetettiin jo alle vuosikkaana Saksaan, jossa se päätyi monen mutkan kautta myyntitallille. Nuoren tamman elämä ei ollut ollut kovinkaan hääppöistä, mutta sen onni kääntyi kun nuori pariskunta tuli tutustumaan myytävänä oleviin hevosiin ja huomasi pienen kauniin tamman yksinäisyyden. He ihastuivat ja päättivät antaa tammalle uuden mahdollisuuden. Uudessa kodissaan Gordaia tuli ulos kuorestaan ja siitä kehkeytyikin mitä mahtavin ratsu ja hellä perheenjäsen. Tamma ratsukoulutettiin sen ollessa 5-vuotias ja aluksi aran hevosen pinnan alta löytyikin rohkea hyppääjä. Gordaia kilpaili uuden omistajansa kanssa esteillä ja sijoittuikin muutaman kerran. Tamma kävi pyörähtämässä myös näyttelykehissä ja pääsipä se myös kantakirjaankin. Omistajat pitivät rakasta tammaansa hyvin arvokkaana ja olihan sen luonne täyttä kultaa, joten se astutettiin. Varsasta näki jo pienenä, että sillä oli kova oma tahto ja orivarsa päädyttiinkin myymään eteenpäin. Gordaia nukkui ikiuneen omassa kodissaan rakkaidensa ympäröimänä 26 vuoden iässä.

Emänemä Al Ada on kiiltävän musta, melkein ponikokoinen arabitamma. Muutaman epäonnistuneen laukkalähdön jälkeen tamma myytiin eteenpäin ja siitä kehkeytyi ihan mukiinmenevä kouluratsu. Ada starttasi ensimmäisen kerran ollessaan 6-vuotias ja jopa sijoittui! Sen jälkeen useita sijoituksia ja jopa muutamia voittojakin napannut tamma on saanut kaksi jälkeläistä. 146-senttinen pikkutamma on omistajansa silmäterä ja voisin sanoa sen elävän hevosen unelmaa. Sillä on iso lauma, jonka kanssa se elää pihatossa, ruoka ei koskaan lopu kesken ja siitä pidetään oikein hyvää huolta.

Emänemänisä Wermut oli 155-senttinen arabiori, musta kuin yö ja kaunis kuin koru. Tuittupäinen ori kiersi nuoresta saakka näyttelyitä ympäri maailman ja pääsi kantakirjaankin. Lähinnä näyttelyhevosena ollut ori ei ollut kummoinen ratsastettava, mutta upean ulkonäkönsä ansiosta se jätti jälkeensä kymmenen jälkeläistä. Sen jälkeläiset ovat kisanneet niin laukoissa kuin kouluratsastuksessakin.

Emänemänemä Al Adha on mustankimo yleispainotteinen tamma. Se oli kaunis, eikä koskaan kimoutunut täysin, vaan sillä oli voimakkaat mustat kuviot ympäri runkoa ja pikimustat, kiiltävät jouhet. Ketteräksi kuvailtu tamma kulki liitäen esteiden yli vaikka ei kovin korkeita hypännytkään - 70cm rata oli kuin sille luotu - ja niistä niitä voittoja kertyikin. Koulupuolella tamma suoriutui vaivatta Helppo C:stä, mutta sitä ei koskaan koulutettu eteenpäin. Adhalla teetettiin kolme jälkeläistä, joita se kasvatti kovalla kurilla, mutta lämpimin sydämin.


Ei tuloksia.

KRJ, sijoituksia 1, joista voittoja 0
23.04.2021 Kuuralehdon hevostila, Helppo A, 5/40

Greatest Achievements
AHAC, CH, 2019 AHAC Casino Cup Austria, Open Freestyle Dressage Junior Horse
AHAC, RCH, 2019 AHAC April Fools Event, Open Freestyle Dressage Junior Horse
AHAC, RCH, 2019 AHAC Dubai International, Classic Head Junior Stallions
AHAC, RCH, 2019 AHAC February Fest, Open Dressage Seat Equitation Junior Horse

Basic Scores
No evaluations.


The Legacy

This horse hasn't been bred yet.Yhteystiedot

Shannon. VRL-05645, email

Tekijänoikeudet

Tämä on virtuaalitalli, mikään sivuilla ei ole todellista eikä kuvissa olevilla hevosilla ole mitään tekemistä tämän sivun kanssa. This is a sim game stable and nothing here is real or related to the horses in the pictures.

Ulkoasu © M Layouts, muokkaus Shannon.
Kuvat © Pexels.com, Butler Farms & Om El Arab

Suosittelemme

Bellimo Arabians
Islanninhevostalli Trottúr
Kultahuisku
al Najya
Walia Arabians
al Qismat Arabians
Maghara Arabians
Blackthorn Hills Farm
Southern Oak Equine
Galal Arabians
Dahabu Arabians
Starfire Estate
Majorithy Arabians