Majorithy Arabians

Tiistai 18.08.2020
Hiljaiselo näyttää jatkuvan vain, kun kaikki muut harrastajat tuntuvat hävinneen eikä ulkomaan kisatkaan etene mihinkään. On hankala löytää motivaatiota. Nyt kuitenkin sivuja päivitelty, korjailtu toimimattomia linkkejä ja kuvia. Toivottavasti tämä harrastus alkaisi... Lue lisää

Majorithy Arabiansin pian 12 -vuotiseen historiaan on mahtunut paljon kaikenlaista ja hevosia on tullut ja mennyt. Muutama tallin hevosista on ehtinyt jo eläkkeelle saakka ja päässyt näyttämään arvonsa myöskin laatuarvosteluissa. Lue lisää tallin historiasta

MJA Dominika ++++


2018 Kimo Puolanarabitamma (ee/aa/Gg), 151cm
Syntynyt 18.11.2018, ikä M Layouts / 

raitatossu.net/mayflower
Kasvattaja ja omistaja Shannon. (VRL-05645), Majorithy Arabians
Painotus este- & kouluratsastus

»  VH18-003-0228

AHAC points 1.147, Legion of Masters
AHAC Breeder's Sweepstakes Nominated Foal
ASDA points 340, Grand Champion
ASJA points 83, no title yet
RHLA -
RMP 3 Star Prospect 951p.


KTK-II   kantakirjattu marraskuun 2019 tilaisuudessa pistein 18 + 18 + 18 + 18 = 72p.
KV-III   palkittu kesäkuun 2019 tilaisuudessa 8 + 1 + 4 + 5 + 1 + 0,5 = 19,5p. ollen samalla myös tilaisuuden paras muu ratsuhevonen
EV-I   palkittu kesäkuun 2019 tilaisuudessa pistein 33History

Dominika on upea nuori tamma todella hienosta yhdistelmästä. Isä BT Dziewulski on meille Yhdysvalloista muuttanut komea puolanarabiori, joka on jo kisauransa loppupuolella ja emä kaunis Walian kasvatti Balajka. Dominika oli pitkään odotettu varsa ja hymyni vain kasvoi kun saimme tietää sukupuolen. Dominikalle on suuret suunnitelmat tulevaisuudessa ja toivon mukaan se tulee menestymään esteradoilla yhtä hyvin kuin vanhempansakin.


About

Dominikan ajatuksenjuoksua ei aina ihan pysty ymmärtämään, kun tamman mieliala saattaa muuttua hetkessä ja eilisen tarhakaveri onkin tänään ihan kamala. Dominika on kaikesta huolimatta kuitenkin kiltti ja rakastaa huomiota. Välillä niinkin paljon, että se saa kanssaolijat lähelle hermoromahdusta. Tarhassa ollessaan tamma saattaa kiljua ohikulkijoille ja steppailla aidanviertä vain rapsutusten toivossa. Dominika tulee hyvin toimeen kaikenlaisten hevosten kanssa ja yleensä se on lauman pelle. Se rakastaa pyöriä mudassa ja härnätä muita, juoksennella ympäriinsä paalinnaru tai ruohotupas suussaan heilutellen sitä ympäriinsä. Ihana elegantti arabi. No annettakoon se anteeksi sillä onhan tamma vasta ihan lapsi.

Dominikalla on paljon potentiaalia ja sen koulutus onkin ollut hyvin mielenkiintoista. Tamma on hömelön pintansa alla hyvin fiksu ja se tykkää oppia uutta. Siksi sen kouluttaminen onkin ollut melko helppoa poislukien hetkelliset vajauskohtauksensa. Dominika selvästi nauttii hyppäämisestä ja on irtohypytyksessä näyttänytkin lahjansa. Tästä hevosesta tulee takuulla seuraava estekenttien tähti, kunhan se saa hieman ikää ja kokemusta. Tamma on suht rohkeakin, eikä ole juuri koskaan säpsähdellyt mitään.


Pedigree

BT Dziewulski +/+/+
2008 grey polish arabian, ktk-II
BT Ekdariusz +/+/+
grey polish arabian
*Census +/+/+
bay polish arabian
BT Erykah +/+/+
grey polish arabian
BT Dziewanowski +/+/+
grey polish arabian
BT Bukowski +/+/+
chestnut polish arabian
Dzeckja +/+/+
grey polish arabian
Balajka WŁ +//
2016 grey polish arabian, ktk-II
Fedir Wid
grey polish arabian
BT Warion Afaar ++++
black polish arabian
Floren Wid
black polish arabian
Bagira Wid
grey polish arabian
Bolek Wid +//
chestnut polish arabian
Ch. Dahabu Bahiti
bay polish arabian, ktk-III


Ei tuloksia.

ERJ, sijoituksia 0, joista voittoja 0


KRJ, sijoituksia 0, joista voittoja 0

Greatest Achievements
AHAC, CH, 2019 AHAC MJA March Arabian Event, Equitation Prospect
AHAC, CH, 2019 AHAC Canadian Nationals, Jumper Prospect
AHAC, RCH, 2019 AHAC MJA March Show, Sporthorse Fillies In-Hand
AHAC, RCH, 2019 AHAC Kauber Platte Championship, Two Year Old Fillies
AHAC, RCH, 2019 AHAC Guilford International Arabian Horse Show, Classic Head Fillies
AHAC, RCH, 2019 AHAC German Elite Cup, Equitation Prospect

03.04.2019, Päiväkirjamerkintä, omistaja
Tänään tarkoituksena oli pitää rento ja kevyt päivä, joten harjoitukset ja treenaus saivat jäädä. Dominika oli jo tarhassa kun saavuin tallille, tuttuun tapaansa se aloitti kunnon konsertion minut nähdessään. Kävin mutkan tallissa ja pudotin toimistoon pari tärkeä paperia, jonka jälkeen lähdin käppäilemään takaisin tarhoille. Dominika oli melko levottoman oloinen, vaikka sen tuntien se oli jo riehunut koko aamun tarhakaverinsa kanssa. Sidoin tamman kiinni ja otin sen portista. Yllättäen Dominika rauhoittuikin kun aloin juttelemaan sille ja rapsuttelin sen kaulaa. Kävimme pienellä kävelyllä maastolenkin alkupäässä ja annoin tamman syödä ruohoa samalla kun ihastelin sitä. Dominikasta on tullut yksi lempinuoristani ja en malta odottaa millainen siitä tulevaisuudessa kasvaa.

No evaluations.


The Legacy

This horse hasn't been bred yet.Yhteystiedot

Shannon. VRL-05645, email

Tekijänoikeudet

Tämä on virtuaalitalli, mikään sivuilla ei ole todellista eikä kuvissa olevilla hevosilla ole mitään tekemistä tämän sivun kanssa. This is a sim game stable and nothing here is real or related to the horses in the pictures.

Ulkoasu © M Layouts, muokkaus Shannon.
Kuvat © Pexels.com, Butler Farms & Om El Arab

Suosittelemme

Bellimo Arabians
Islanninhevostalli Trottúr
Kultahuisku
al Najya
Walia Arabians
al Qismat Arabians
Maghara Arabians
Blackthorn Hills Farm
Southern Oak Equine
Galal Arabians
Dahabu Arabians
Starfire Estate
Majorithy Arabians