Majorithy Arabians

Keskiviikko 15.09.2021
Syksy on saapunut ja lehdet alkavat kellertävää. Meidän elo on ollut hiljaista viimeisen vuoden kaiken aktiviteetin puutteessa ja koska keskustakin meni nurin, ei itsellä ollut kauheasti motivaatiota. Syksyn myötä kuitenkin talli alkaa jälleen heräillä ja jospa saataisiin vaikka jokin näyttelykin pian pystyyn. Lue lisää

Majorithy Arabiansin yli 13-vuotiseen historiaan on mahtunut paljon kaikenlaista ja hevosia on tullut ja mennyt. Muutama tallin hevosista on ehtinyt jo eläkkeelle saakka ja päässyt näyttämään arvonsa myöskin laatuarvosteluissa.
Lue lisää tallin historiasta.

virtuaalihevonen   |   a sim game horse

Mas'ud Faris MJA +++


2019 Chestnut Straight Egyptian Arabian Stallion, 153cm
Born 02.06.2019, now at age M Layouts / raitatossu.net/mayflower
Bred and owned by Shannon. (VRL-05645), Majorithy Arabians
Competing in 3rd Level Dressage, Vaativa B

»  VH19-003-0084

AHAC points 745, Legion of Supreme Merit
AHAC Breeder's Sweepstakes Nominated Foal
RHLA First Champion 67,222 %
RMP 3 Star Prospect 1006 points


KTK-II   kantakirjattu elokuun 2019 tilaisuudessa pistein 19 + 19 + 19 + 19 = 76p.About

Faris on komea nuori arabinalku ja edustaa yhtä tärkeimmistä arabilinjoistani. Faris on kasvattini kolmannessa polvessa ja sen syntymä olikin oikein odotettu tapahtuma. Olin vielä toivonut oria ja sehän sieltä tupsahtikin - vielä upeaakin upeamman värisenä! Tässä hevosessa kiteytyy aikalailla kaikki, mitä olen arabeiltani aina halunnut. Komea ulkonäkö, terveys, hyvä suku ja tähän mennessä Faris on osoittanut olevansa luonteeltaankin melko täysi kymppi.Pedigree

Galal El Masri +//
2016 sorrel straight egyptian arabian, ktk-II
Tawfik al Najya
bay straight egyptian arabian
Tobiasz ++++
bay straight egyptian arabian
Ansata Baladie
straight egyptian arabian
Galal Dhesire ++++
grey straight egyptian arabian
Dhark Dhestiny
straight egyptian arabian
Galal Sadakat
grey straight egyptian arabian
In'am Farrah MJA +++
2014 black straight egyptian, ktk-I, yla1, krj-II, vir mva ch
Farid Amal al Rayad ++++/
black straight egyptian, ktk-II, yla1, krj-III, vfa2, vir mva ch
Al Amal +
grey straight egpytian, ISG Untitled
VIR MVA Ch Imperial al Baliha
bay straight egpytian
MJA Rhana Jasima ++++
chestnut straight egpytian, ktk-II, YLA1
Naheeb Ali
bay straight egyptian
Khal Haz Peanut
chestnut straight egyptian


Isä Galal El Masri saapui meille Galal Arabiansista Yhdysvalloista heinäkuisena hellepäivänä. Ori on osoittanut hienoa potentiaalia kouluradoilla ja hurmannut katsojansa upeilla pitkillä askelillaan. El Masri on tähän mennessä saavuttanut Legion of Excellence -arvonimen AHACissa pistein 873 sekä hyväksytty kantakirjaan toisella palkinnolla.

Emä In'am Farrah MJA edustaa yhtä ensimmäisiä ja tärkeimpiä linjojani, joissa yhdistyy monta minulle hyvin tärkeää hevosta joiden kanssa aloitin virtuaaliharrastukseni. Farrah on perinyt kauneutensa vanhemmiltaan ja se onkin kantakirjattu ensimmäisellä palkinnolla. Hurmaava tamma on itsekin pyrkimässä jossain vaiheessa YLA-arvosteluun.

Emänisä Farid Amal al Rayad on kiiltävän musta 155-senttinen egyptinarabiori. Ihailemani ja nyt jo valitettavasti lopettaneen al Rayad Studin kasvatti, joka on ollut unelmieni täyttymys saapumisestaan saakka. Farid on kilpaillut kouluratsastuksessa hyvällä menestyksellä ja saavuttanut AHACissa arvonimen Legion of Masters pistein 1.476. Syyskuussa 2018 ori nappasi himoitun YLA1 -palkinnon pistein 101,5 sekä marraskuussa KRJ-III -palkinnon. Ihmisiä rakastava ori on mitä mainioin ratsu ja se onkin periyttänyt tätä luonteenpiirrettä myös jälkeläisilleen, joita se on siittänyt 7.

Emänisänisä oli upea ulkomaalainen 1998 syntynyt kimo, 152-senttinen egyptinarabiori Al Amal. Omistajansa ylpeys keräsi uransa aikana AHACista pisteet arvonimeen Legion of Merit ja kilpaili menestyksekkäästi myös kouluratsastuksen puolella. Valitettavasti kipakkaluonteinen ori kuoli nuorena tapaturmaisesti, eikä se ehtinyt saavuttaa isompia titteleitä. Al Amal jätti jälkeensä 7 jälkeläistä, vaikkakaan viimeisintä eli Faridia, ole sivuille merkittykään.

Emänisänemä Imperial al Baliha oli kuvankaunis al Rayadin maahantuonti. Ruunikko 147-senttinen tamma asui elämänsä Spartassa keräten pokaaleja näyttelyistä saavuttaen VIR MVA Ch -arvonimen ja ktk-kelpoisuuden. Tammmaa ei kuitenkaan kantakirjattu eikä se ehtinyt juurikaan kisaamaan toimiessaan lähinnä siitostammana. Baliha sai yhteensä 7 jälkeläistä Faridin ollessa niistä sen viimeinen ja tamma kuoli vanhuuteen omassa karsinassaan ollessaan 28-vuotias.

Emänemä MJA Rhana Jasima Rhana on tallin kolmas egyptinarabikasvatti ja isäksi valikoitui pitkän harkinnan jälkeen upea Shadiyalainen kimo Naheeb Ali, jonka eloa olin seurannut jo tovin. Yhdistelmä osoittautuikin oikein onnistuneeksi tammavarsan kasvaessa. 153-senttinen rautias Rhana on erittäin potentiaalinen ja se onkin kerännyt voittoja toisensa jälkeen mm. AHACissa, josta sillä on jo arvonimi Legion of Master. Ratsuhevosten laatuarvostelussa tamma nappasi Quality -palkinnon pronsentein 61,667%, All Sim Evaluationissa Bronze Premium -palkinnon sekä Rate My Pony -arvostelussa kolmen tähden ratinging pistein 1068p. Kantakirjaustilaisuudesta Rhana nappasi II-palkinnon ja YLAssa se pisti parastaan saaden ensimmäisen palkinnon.

Emänemänisä Naheeb Ali oli kuvankaunis 151-senttinen ruunikko egyptinarabiori. Ali syntyi Ranskassa ja saapui sieltä Wenlalle Shadiyaan aloittelemaan kisa-uraansa. Rhanan lisäksi orilla on toinen tammajälkeläinen, Roshaney al Shadiya. Orin sivujen kadottua siitä ei ole jäänyt paljoakaan tietoa näkyville. Naheeb Alin isä Comel oli myöskin Ranskassa syntynyt egyptinarabiori. Comel oli 153-senttinen tummanruunikko komistus, joka teki upean kisauran kouluratsastuksen parissa ollessaan yksi omistajansa silmäteristä. Ori menestyi hyvin myös näyttelyissä ollen monesti best in show. Comel oli luonteeltaan hyvin yhteistyöhaluinen ja arabiksi rento, ja sen vuoksi se olikin suosittu siitosori aina siihen saakka kun se jouduttiin lopettamaan 21 vuoden iässä pahan ähkyn vuoksi.

Emänemänemä Khal Haz Peanut oli rautias 151-senttinen egyptinarabitamma. Haza syntyi egyptissä Khal Arabiansin tiluksille. Hienosta yhdistelmästä oleva tamma oli päätetty huutokaupata jo ennen syntymäänsä. Muutaman mutkan kautta Haza saapui Majorithyyn aloittelemaan kisauraansa helpoissa koululuokissa. Tamma oli hieman pidättäytyväinen ja omissa oloissaan viihtyvä, jopa hieman ilkeä. Se menestyi ihan kivasti ja kisasi myös AHACissa näyttelyissä keräten 121 pistettä. Haza lopetettiin 24 vuoden iässä kovan kaviokuumeen vuoksi.


Ei tuloksia.

KRJ, sijoituksia 3, joista voittoja 2
21.04.2021 Kuuralehdon hevostila, Vaativa B, 1/40
29.04.2021 Kuuralehdon hevostila, Vaativa B, 5/40
30.04.2021 Kuuralehdon hevostila, Vaativa B, 1/38

Greatest Achievements
-

No evaluations.


The Legacy

This horse hasn't been bred yet.Yhteystiedot

Shannon. VRL-05645, email

Tekijänoikeudet

Tämä on virtuaalitalli, mikään sivuilla ei ole todellista eikä kuvissa olevilla hevosilla ole mitään tekemistä tämän sivun kanssa. This is a sim game stable and nothing here is real or related to the horses in the pictures.

Ulkoasu © M Layouts, muokkaus Shannon.
Kuvat © Pexels.com, Butler Farms & Om El Arab

Suosittelemme

Bellimo Arabians
Islanninhevostalli Trottúr
Kultahuisku
al Najya
Walia Arabians
al Qismat Arabians
Maghara Arabians
Blackthorn Hills Farm
Southern Oak Equine
Galal Arabians
Dahabu Arabians
Starfire Estate
Majorithy Arabians