Majorithy Arabians

Keskiviikko 15.09.2021
Syksy on saapunut ja lehdet alkavat kellertävää. Meidän elo on ollut hiljaista viimeisen vuoden kaiken aktiviteetin puutteessa ja koska keskustakin meni nurin, ei itsellä ollut kauheasti motivaatiota. Syksyn myötä kuitenkin talli alkaa jälleen heräillä ja jospa saataisiin vaikka jokin näyttelykin pian pystyyn. Lue lisää

Majorithy Arabiansin yli 13-vuotiseen historiaan on mahtunut paljon kaikenlaista ja hevosia on tullut ja mennyt. Muutama tallin hevosista on ehtinyt jo eläkkeelle saakka ja päässyt näyttämään arvonsa myöskin laatuarvosteluissa.
Lue lisää tallin historiasta.

virtuaalihevonen   |   a sim game horse

Nadzieja al Temareef


2015 Grey Polish Arabian Mare, 151cm
Born 01.09.2015, now at age M Layouts / 
raitatossu.net/mayflower
Bred by Temareef Arabians
Owned by Shannon. (VRL-05645), Majorithy Arabians
Competing 2nd Level Dressage

»  VH16-003-0055

AHAC points 71, no title yet
RHLA Quality 65,000 %About

Nadzieja on reipasluontoinen mutta kiltti tamma, jossa on yhä vieläkin sitä varsamaista innokkuutta ja iloa. Nadzieja on hyvin utelias persoona ja tamma onkin aina ensimmäisenä tutustumassa uusiin asioihin sekä ihmisiin. Toisaalta tamma on samalla myös hyvin hellyyttävä, sillä hyväntahtoisuus loistaa sen tummista silmistä kauas ja useimmat yleensä ihastuvatkin tallin vaaleaan kaunottareen nopeasti. Nadzieja on mielellään kaikkien ystävä ja laumassa se yleensä onkin se rauhanrakentaja. Nadzieja tykkää kuitenkin myös temmeltää ja usein se innostuu varsojen leikkeihin mukaan siinä missä muut vanhemmat hevoset vain luimivat ja kääntyvät pois varsojen leikkien tieltä.

Laitumelta Nadzieja kuitenkin antautuu nätisti, tullen usein hakijaansa jo vastaan ystävällisten hörinöiden kera. Käsiteltävyytensä puolesta Nadzieja sopii mainiosti vaikka aloittelijoidenkin käsiin ja tamma on myös hyvin lapsirakas, se ei pistä pahakseen pieniä kömmähdyksiä eikä hermostu jaloissa pyörimisestä. Nadzieja on mukava hoitaa vaikka sen ollessa vapaana karsinassaan, sillä tamma tietää olla poistumatta karsinastaan vaikka ovi olisikin auki. Välillä tuntuukin että Nadien kanssa koko riimunnaru onkin ihan turha keksintö, tamma kun seuraa sekä kuuntelee vain hoitajaansa muutenkin kuin uskollinen koiranpentu. Toisin sanoen Nadzieja on hyvin luotettava ja helppohoitoinen tapaus, jonka kanssa on aina ilo tehdä töitä.

Myös ratsuna Nadzieja on hyvin kuuliainen ja miellyttävä, joskin myös mukavan reipas. Nadziejan kanssa ei liiemmin työskennellä kentällä ja tamma onkin useimmiten tottunut vain lähtemään suoraan maastoon. Nadzieja on hyvin varma ja rohkea ratsu, mutta toisaalta sillä on ihanan kevyet askellajit ja lennokas laukka. Useimmiten Nadziejan näkee tanssimassa eteenpäin korvat hörössä ja häntä koholla, hyvin perinteiseen arabityyliin. Nadzieja ei kuitenkaan ole mikään hermokimppu tai helposti tulistuva, päinvastoin. Vaikka Nadzieja innostuu kyllä pitkillä laukkapätkillä, malttaa se silti kuunnella ratsastajaansa joka tilanteessa. Nadzieja onkin erinomainen, ratsastajalleen uskollinen matkaratsu, joka ei pelkää haasteita eikä stressaa edes kisapaikoilla. © Break


Pedigree

La Rochefort
polish arabian
Basir
polish arabian
Hakiim
Rasquesc Shara
Izz Al-din
polish arabian
Ramadan
Jamillah
Nieprzytomny
2013 bay polish arabian
Ojciec Mówi
polish arabian
Takźle
Chwilowy
Teraz Swię ta
polish arabian
Bezmózgi
Biały To


Nadziejan isä, La Rochefort ox, on 152 senttinen rautiaankimo arabialainen täysiveriori. Rohkealuontoinen ori on nopea ja kestävä matkaratsu, joka on kisannut aina 120km:n matkoilla asti. Nadziejan emä, Nieprzytomny ox, on 150 senttinen punaruunikko arabialainen täysiveritamma. Vireäluontoinen Nelli on kisannut aiemmin este- sekä kouluradoilla mutta nykyään tamman kanssa keskitytään pelkästään matkaratsastukseen ja Nelli onkin kisannut parhaimmillaan 160km:n lähdöissä.


Ei tuloksia.

KRJ, sijoituksia 0, joista voittoja 0

Greatest Achievements


AHAC Championships 2019

No evaluations.


The Legacy

This horse hasn't been bred yet.Yhteystiedot

Shannon. VRL-05645, email

Tekijänoikeudet

Tämä on virtuaalitalli, mikään sivuilla ei ole todellista eikä kuvissa olevilla hevosilla ole mitään tekemistä tämän sivun kanssa. This is a sim game stable and nothing here is real or related to the horses in the pictures.

Ulkoasu © M Layouts, muokkaus Shannon.
Kuvat © Pexels.com, Butler Farms & Om El Arab

Suosittelemme

Bellimo Arabians
Islanninhevostalli Trottúr
Kultahuisku
al Najya
Walia Arabians
al Qismat Arabians
Maghara Arabians
Blackthorn Hills Farm
Southern Oak Equine
Galal Arabians
Dahabu Arabians
Starfire Estate
Majorithy Arabians