• Estimated in 2008

  Long history of arabians

  We have created one of the most beautiful arabian lines over ten years

 • We're offering

  Our best stallions

  Meet our available studs and ask for a breeding

 • Our priorities

  Chasing dreams

  We aim to breed beautiful, correct and versatile arabians

KTK-I

Ch. Ghanaa abn el Maya+//


2011 Grey Straight Egyptian Arabian Mare, 153cm
Born 10.8.2011, turned 4yo 6/13, now at age M Layouts / raitatossu.net/mayflower
Registered at VRL - VH11-003-0601
Boarded and owned by Shannon, Majorithy Arabians
Discipline Park

AHAC points 909, Legion of Excellence
ASSA points 207, Champion
RHLA Quality 62,778 %

KTK-I kantakirjattu huhtikuun 2018 tilaisuudessa 20 + 20 + 21 + 20 = 81p.

Greatest Achievements
AHAC, CH, 2018 AHAC Qatar International, Open Formal Combination Senior Horse
AHAC, CH, 2018 AHAC Wintzenheim International, Open Formal Combination Senior Horse
AHAC, CH, 2017 AHAC Egypt International, Roadster Senior Horse
AHAC, CH, 2017 AHAC Brazilian Nationals, Open English Show Hack Senior Horse
AHAC, Ch, Dutch National Championships, Weanling Fillies
AHAC, Ch, Dutch National Championships, Filly
Maya on pitkään odotettu joululahja Tanskasta. Tamman piti saapua myöhemmin, mutta suunnitelmiin tuli vähän muutoksia, joten neito astelikin Belgian maalle jo kuukautta aiemmin. Mutta sehän ei haittaa mitään, mehän olemme odottaneet tätä reipasta neitiä jo pitkään.Alunperin meille piti tulla varsa eräästä toisesta yhdistelmästä. Vanhemmat olivat todella hienoja showhevosia ja yllätys yllätys - myös minun suuresti ihailemiani. Olin odottanut tätä niin pitkään ja innolla, että petyin valtavasti, kun sain kuulla, että tamma oli jäänyt jälleen tyhjäksi. Kaksi kertaa peräkkäin. Tamma testattiin ja todettin hedelmättömäksi. Sekä kasvattajan että minun pettymykseni oli valtava. Todellinen vahinko, ettei noin upea tamma pystynytkään jatkamaan sukuaan. Meni monta kuukautta, kun mietin että mitä tekisin ja surin tapahtunutta. Eihän se tietenkään maailmaa kaataisi. Kyselisin varsaa muualta tai ehkäpä Shawnalla olisi jokin toinen tamma...

Ja niin siinä kävi, että Shawna piti lupauksensa upeasta varsasta. Ihastuin uuteen yhdistelmään etenkin upean suvun vuoksi. Molemmat vanhemmat olivat myös ulkonäöltään erittäin upeita. Tämä yhdistelmä oli ehkä jopa parempi kuin aikaisempi, joten olin todella innoissani. Tamma astutettiin ja 11 pitkän kuukauden kuluttua syntyi pieni, tumma, tähtipäinen tammavarsa. Aika tuntui kuluvan hitaasti ja kävimme usein katsomassa varsaa Tanskassa. Nyt odotuksemme on kuitenkin vihdoin ohi ja Maya on päässyt muuttamaan meille. Innolla jäämmekin sitten odottamaan, minkälainen kaunotar Mayasta kasvaa ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Maya on osoittautunut kipakaksi rouvaksi, joka tietää mitä haluaa. Tamma on mahtava kisaratsu ja se onnkin pärjännyt upeasti kilparadoilla.


Pedigree

sire Gaya el Hamnah
grey sea, 150cm
Illustrator Thimang
Dashita Famoso
Elleganté Tuha's Jailbreak
Lashiná
dam Furioso
grey sea, 146cm
Rhanya ibn Faad Khan
Mashenaa el Tamal
Shana Saan al Amal
Xena


Breeding info

Progeny
2015 filly bint Madihah al Rayydan (sired by Farid Amal al Rayad++), om. Majorithy Arabians


Show Records

NJ 03.01.2018 Adina, Arabitammat, tuom. Viiru, 2/5 irtoSERT

Competing Records

ARJ, sijoituksia 11, joista voittoja 3
30.01.2018 Trottúr, Park, 2/7
31.01.2018 Tammikuun CUP, Park, 2/6
31.01.2018 Tammikuun CUP, Formal Combination, 2/6
12.03.2018 Delmenhorst, Park, 4/18
14.03.2018 Delmenhorst, Park, 3/18
15.03.2018 Delmenhorst, Park, 1/19
17.03.2018 Delmenhorst, Park Harness, 3/18
19.03.2018 Delmenhorst, Park Harness, 1/18
19.03.2018 Delmenhorst, Formal Combination, 1/18
20.03.2018 Delmenhorst, Park Harness, 4/18
20.03.2018 Delmenhorst, Formal Combination, 2/18Journal

09.04.2012, Päiväkirjamerkintä, Hellu
Tulin tänne Majorithyyn pitämään hauskaa vähän pikku varsojen kanssa. Nyt oli vuorossa Maya. Hain Mayan varsatarhasta, jossa oli sen lisäksi kaksi muuta varsaa. Toiset varsat jäivät katselemaan peräämme. Maya oli tottunut hienosti riimuun, eikä siinä ollut mitään ongelmaa. Ajattelin jos tänään ensin kävisimme pienellä lenkillä, ja sitten kokeilisimme suitsia.

Vein Mayan sisälle, tallissa oli pari tammaa, joten Mayalla ei ollut hätää. Se tutkiskeli karsinan nurkat ja asettui sitten aloilleen. Hain harjat ja rupesin harjaamaan sitä. Samalla juttelin sille hempeitä ja rapsuttelin sitä mukavista paikoista. Maya tykkäsi kohtelusta ja kyhnytti varovaisesti hennolla päällään olkapäätäni. Maya oli aika sotkuinen, ja sen kuuraamisen jälkeen olin itse sotkuinen. Kuuraamisen aikana huomioin, että se tykkäsi kumisuan hierovasta liikkeestä, sillä aina kun harjasin sitä sillä, niin se nojautui vastaan ja hirnahti iloisesti.

Vein harjat pois ja otin riimunnarun. Vein Mayan pihalle ja lähdimme pienelle metsälenkille. Koko lenkin ajan juttelin varsalle ja pidin kättä sen lavalla. Aluksi Maya oli hermostunut ja kuunteli jokaista pientä rasahdusta, mutta pikkuhiljaa se tottui ääniin ja käveli rauhassa vieressäni. Otin pienen pätkän ravia ja Maya ravasi hienosti vieressäni. Siitä tulisi vielä kaunis hevonen, sillä varsana se ainakin oli aivan ihastuttava.

Palasin rauhallisesti tallille ja vein Mayan sisälle. Sisällä hain sille omat suitset. Näytin Mayalle suitsia kauempana. Toin niitä koko ajan lähemmäksi, silti Maya pysyi koko ajan paikalla. Kun suitset olivat jo aika lähellä, Maya tuli tutustumaan niihin. Annoin kuolainten osua siihen ja se värähti hieman, mutta ei paennut. Seuraavaksi nostin kuolaimet sen eteen ja kun se avasi suunsa, pujotin suitset sen päähän. Maya mietti hetken mikä kapistus sillä oli suussa ja yritti päästä siitä eroon. Se ei kuitenkaan onnistunut siinä ja kun se rauhoittui, annoin suitsien olla vähän aikaa sen päässä. Sitten otin suitset pois, ja annoin Mayalle porkkanan palkaksi. Vein sen vielä pihalle muitten seuraksi ja lähdin kotiin.

Piditkö tallistamme? Peukuta meitä VRL:n tallilistalla »

Majorithy Arabians