"In riding a horse, we borrow freedom."
~ Helen Thompson


tervetuloa!

"Ajellessasi isoa harmaata valtatietä tylsistyneenä huomaat kyltin, joka kehottaa kääntymään kilometrin päästä oikealle. Päätät käydä katsomassa, koska sinulla ei ole kiire mihinkään. Vienossa tuulessa tanssivien puiden kehystämää hiekkatietä reunustavat vihreät laitumet puisine aitoineen. Huomaat kaukana pienen lauman hevosia ja seuraat kun ne intoutuvat villiin laukkaan. Hymyilet itseksesi ja huomaat saapuneesi tallin pihamaalle. Arabianhevosta esittävän patsaan alla oleva kyltti toivottaa sinut tervetulleeksi Majorithy Arabiansin tiluksille. Autoa vastaan juoksee kaksi koiraa hännät heiluen ja nouset autosta tervehtimään niitä. Kumarruttuasi toinen koirista nuolaisee kasvojasi tervehdykseksi. Huomaat naisen lähestyvän ja nouset ylös kättelemään häntä. Hän esittäytyy tilan omistajaksi ja toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Maistuisiko kahvi samalla kun esittelen paikkoja?" Majorithy Arabians on maaliskuussa 2008 perustettu arabianhevosia kasvattava virtuaalitalli Belgiassa. Vaikka välillä meillä onkin ollut hiljaisempia aikoja, niin into on pysynyt samana. Kiinnostus arabianhevosiin minulla heräsi jo kymmenisen vuotta sitten, ajattelin että noin kauniita eläimiä olisi ilo katsella ihan omassakin tallissa. Niin syntyi idea ja samalla linjalla ollaan edelleen. Meillä asioihin suhtaudutaan pienellä huumorinpilkahduksella silmäkulmassa, mutta kuitenkin vahvalla ammattitaidolla ja intohimolla.

Kasvatamme arabialaisia täysiverisiä painottuen lähinnä egyptin- ja puolanarabeihin. Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä, korrekteja ja toimivia hevosia, jotka pärjäävät sekä näytössä että käytössä. Pikkuvarsat ovat arjen pieniä valopilkkuja ja jokainen on innolla odotettu tapaus. Aina silloin tällöin jokunen pitkäkoipi saattaa tulla myyntiinkin saakka, joten kannattaa pitää silmät auki. Aikainen lintu nappaa madon, vaiko hevosen tässä tapauksessa...? Toivottavasti viihdyt vierailullasi ja nautit upeista hevosistamme!


welcome!

Majorithy Arabians is in 2008 established sim game stable, locating in Belgium. Shannon has always been interested about arabians and wanted to have one of her own. She admired many arabian stables and was especially impressed by al Rayad Stud and Magnum Arabians. Eventually Majorithy Arabians was created. Our horses are our pride and honor when showing them. We specialize in straight egyptians and pure polish arabs. We aim to breed healthy, correct, versatile and showy horses, from precisely selected parents. We are looking forward to continue showing and breeding of this gorgeous breed. latest additions

BT Dziewulski ++++//
2008 grey polish stallion

BT Badius Zaman ++++/
2009 bay straight egyptian stallion

BT Zuebh al Muqtadir ++++//
2011 black straight egyptian stallion

BT Benedykta ++++
2012 bay polish mare


We recommend

  Virtuaalinen Ratsastajainliitto
  Arabian & Half-Arabian Circuit
  All-Sim Saddleseat Association
  All Sim Jumping Association
  Walia Arabians
  Dahabu Arabians
  al Qismat Arabians
  Kultahuisku
  Imperial Arabians

Top Horses

Ganiya +/+/+ 6.702 pts
WCh. BT Zuebh al Muqtadir ++++// 4.808 pts
BT Dziewulski ++++// 4.559 pts
BT Badiuz Zaman ++++// 3.501 pts
Aziz Jaleel al Najya ++++/2.173 pts
CLAR Zhirayr ++++/ 2.017 pts
BT Benedykta ++++ 1.852 pts
Yakout ++++ 1.828 pts
Almaviva ++++ 1.729 pts

Latest news

Uusia kantakirjaoreja
Malak Jafar+++ ja Nasr Aszeem CH+/ kantakirjattiin 14.3. toisella palkinnolla, kun Majorithyn oma kasvatti Rajab Qahtan al Rayydan pääsi kantakirjaan ensimmäisellä palkinnolla!

Tulokkaita ulkomailta
Kahdeksan uutta hevosta saapui Blackthorn Hills Farmilta. Kiitokset Noelille upeista arabeista!
•  Tykkäsitkö meistä? Anna äänesi VRL:n tallilistalla! •
Viimeisin päivitys 16.03.2018 - Uusia kantakirjaoreja

Majorithy Arabians